30 – 03 – 2015 Ανακοινώσεις προς τους γονείς

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός του σχολείου μας και τα παιδιά μπορούν να ετοιμαστούν για να κοινωνήσουν.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι κάθε Δευτέρα ώρα 13:10 – 14:00 μ.μ. τα παιδιά των Γ΄ – ΣΤ΄ τάξεων μπορούν να δανείζονται βιβλία από τη Σχολική Δανειστική βιβλιοθήκη μας. Να το έχετε υπόψη σας. γιατί όσα αποχωρούν μετά τη λήξη της πρωινής βάρδιας και δε μένουν στο Ολοήμερο, ενδεχομένως λίγο να καθυστερούν.

Ακόμη, σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 31/03/2015 και ώρα 16:00 – 17:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο μέσω διαδικτύου με θέμα «Η ασφαλής χρήση του διαδικτύου και ο ρόλος των γονιών στην προστασία των παιδιών από κινδύνους και ακατάλληλο περιεχόμενο» με στόχο την ενημέρωση και τη στήριξή σας σε θέματα που αφορούν
– την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου
– τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τους ανήλικους και
– τις δυνατότητες προφύλαξης των παιδιών από ακατάλληλο περιεχόμενο
Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, στη γραμμή ηλεκτρονικής δ/νσης να γράψετε http://internet-safety.sch.gr και να επιλέξετε «Ανακοίνωση webinar 31 Μαρτίου 2015. Σας επισημαίνουμε ότι χρειάζεται πρώτα να κάνετε εγγραφή.

Τέλος, συνεχίζοντας την παράδοση για μια πράξη αγάπης στις γιορτές, μέχρι την Πέμπτη, τα παιδιά, αν είναι δυνατόν, να φέρουν στο σχολείο γάλα ή όσπρια ή λάδι (1 τεμάχιο από ένα μόνο είδος).

Και καθώς πλησιάζει το Πάσχα?
ακόμη και αν η άνοιξη κρύψει την ομορφιά της και
σωπάσει το τραγούδι της στο άκουσμα της πένθιμης καμπάνας,
ας θυμόμαστε?
ότι στο τέλος του Γολγοθά καρτερεί πάντα η Ανάσταση!

Τις πιο εγκάρδιες ευχές μας λοιπόν
για ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
με υγεία πάνω από όλα και κάθε οικογενειακή χαρά!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων             Η Υποδιευθύντρια                     Η Διευθύντρια

 

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.