28 – 05 – 2015: Έρχεται το καλοκαίρι! Σας προσκαλούμε!…

Σας προσκαλούμε!…

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Έρχεται το καλοκαίρι!
Πλησιάζοντας προς το τέλος, λοιπόν, της σχολικής χρονιάς σας προσκαλούμε και σας ενημερώνουμε για τις παρακάτω εκδηλώσεις:

1. 02 Ιουνίου, ημέρα Τρίτη, ώρα 08:15 π.μ., στο χώρο του σχολείου, τα παιδιά του Α2 μαζί με τη δασκάλα τους κ. Κόκλα Αγγελική και τον δάσκαλο της Μουσικής κ. Τριγκίδη Νίκο θα παρουσιάσουν το δρώμενο «Διαγωνισμός ταλέντων στην Υγιεινούπολη»

Την ίδια μέρα, ώρα 12:00 το μεσημέρι στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης τα παιδιά του Ε2 με τη δασκάλα τους κ. Κούφα Μαριάννα θα παρουσιάσουν την ταινία μικρού μήκους που δημιούργησαν με θέμα «Μίλα, μη φοβάσαι».

2. 03 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη, ώρα 11:30 π.μ., στο χώρο του σχολείου, τα παιδιά του Γ1 μαζί με τη δασκάλα τους κ. Κασιώρα Μαρία θα παρουσιάσουν την παράσταση «Οικογενειακό τραπέζι»

Στη συνέχεια θα προβληθεί μέσω προγράμματος παρουσίασης το πρόγραμμα που έγινε στο Ολοήμερο Σχολείο με θέμα «Πρώτες βοήθειες». Υπεύθυνη του προγράμματος η κ. Παναγιωτίδου Βασιλική.

3. 04 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη, ώρα 08:30 π.μ., στην αυλή του σχολείου τα παιδιά κατά τμήμα, θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς. Υπεύθυνος της διδασκαλίας τους ο Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Μυλώσης Δημήτρης

Την ίδια μέρα, στη συνέχεια, ώρα 10:00 π.μ., στο χώρο του σχολείου τα παιδιά του Α1 μαζί με τη δασκάλα τους κ. Ησαϊάδου Αργυρώ και τον εκπαιδευτικό Μουσικής κ. Τριγκίδη Νίκο θα παρουσιάσουν με απαγγελία και μουσική το θέμα «Παρέα με τον Ελύτη».

4. 08 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα, ώρα 08:30 π.μ., στην αίθουσα προβολών, τα παιδιά της Ε τάξης μαζί με τις δασκάλες τους κ.κ. Κανούλα Εύη και Κούφα, Μαριάννα θα «στρώσουν» τραπέζι μεσογειακής διατροφής.

5. 9 Ιουνίου, ώρα 06:30 μ.μ., στο θέατρο του Βότση, τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας μαζί με δασκάλους τους κ.κ. Αϊβάτογλου Ιορδάνη και Στεφανίδου-Στήβενς Μαρία θα παρουσιάσουν στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης για την αποφοίτησή τους, τη θεατρική παράσταση «Καφενείον, η Ελλάς»

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι:

6. Η ημερήσια εκδρομή του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή, στην περιοχή «Λαχανάς» και ειδικότερα στο αγρόκτημα «Λίκνο». Στο αγρόκτημα υπάρχουν οργανωμένα γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ κ.α. χώροι αναψυχής. Το κόστος συμμετοχής κατ? άτομο είναι 8 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά των παιδιών, καφές και σάντουιτς για τους συνοδούς γονείς, χυμός και σάντουιτς για τα παιδιά. Για την καταβολή των χρημάτων θα ενημερωθείτε με νέα μας ανακοίνωση. Όσον αφορά στο φαγητό, αν κάποιος επιθυμεί, μπορεί να γευματίσει στο εστιατόριο με την τιμή των 8, 9 ή 10 ευρώ ή, αν επιθυμεί, να πάρει κάποιο σάντουιτς, στην τιμή των 2 ευρώ, αφού μετά τις 11:30 π.μ. θα αρχίσει να λειτουργεί στο χώρο υπαίθρια ψησταριά. Στην εκδρομή τα παιδιά των Α ΄- Γ΄ τάξεων θα συνοδεύονται από γονείς ή κηδεμόνες. Από τα μεγαλύτερα παιδιά, αν κάποιος από τους γονείς ή κηδεμόνες επιθυμεί να συνοδέψει, παρακαλούμε να το δηλώσει στην Υπεύθυνη Δήλωση που ακολουθεί. Τονίζουμε και παρακαλούμε ότι η εν λόγω Υπεύθυνη Δήλωση σε κάθε περίπτωση πρέπει να συμπληρωθεί από όλους τους συμμετέχοντες/ουσες στην εκδρομή και να επιστραφεί στο σχολείο μέχρι την Παρασκευή 29/05/2015 προκειμένου να οργανωθούν όσα απαιτούνται για την εκδρομή μας.

Υπεύθυνη Δήλωση:
Δηλώνω υπεύθυνα ότι συμφωνώ το παιδί μου???????????.. .που είναι μαθητής/τρια της ?? δημοτικού να λάβει μέρος στην ημερήσια εκδρομή του σχολείου που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου, στο αγρόκτημα «Λίκνο» στην περιοχή «Λαχανάς.
Άτομα που θα συμμετέχουν:
Παιδιά:                                            (δηλώστε αριθμό)

Ενήλικες:                                       (δηλώστε αριθμό. Αν συνοδεύετε αδέλφια, σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στην τάξη που φοιτά το μικρότερο παιδί σας)

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

 

21 – 05 – 2015. Δ1 Ώρα Ευέλικτης Ζώνης: Περιήγηση στην Ελλάδα και την παραδοσιακή κουζίνα

Περιήγηση στην Ελλάδα και την παραδοσιακή κουζίνα