Εγγραφές για το σχολικό έτος 2021-22

Δείτε αν ανήκετε στο σχολείο μας, συμφωνα με την οδό κατοικίας σας,  σε αυτό το αρχείο.

Κατεβάστε την αίτηση για την εγγραφή σας από εδώ.

Αν θέλετε να εγγραφείτε στο ολοήμερο Δημοτικό σχολείο, βρείτε την αίτηση εδώ.

Κατεβάστε από εδώ το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή.

Αγιασμός 2020

20o Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Ενημερωτικό

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά, ευοίωνη και δημιουργική για όλους.

Φέτος επειδή καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερες συνθήκες και θεωρώντας δεδομένη την καλή διάθεση και αμοιβαία εμπιστοσύνη, πιστεύουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Είναι απαραίτητο να οργανώσουμε ένα πλάνο σχολικής ζωής το οποίο θα μας κρατήσει ασφαλείς, μόνο με την προϋπόθεση της γενικής αποδοχής.

Σας ενημερώνουμε ότι:

  • O Aγιασμός θα γίνει στο προαύλιο του σχολείου τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 10:30 π.μ. Σε αυτό θα παρευρίσκονται μόνο οι μαθητές της Α΄ τάξης με έναν γονέα. Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα είναι παρατεταγμένοι σε ικανή απόσταση ο ένας από τον άλλο. Στον Αγιασμό θα παρευρίσκεται και η Διευθύντρια του σχολείου κ. Αλεξούδη Βασιλική καθώς και αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών. Η προσέλευση των παιδιών όλων των τάξεων θα γίνει  στις 8:15.
  • Οι γονείς των μαθητών της Α΄τάξης θα περιμένουν στο προαύλιο για να ενημερωθούν από τους/τις εκπαιδευτικούς. Το Α1 στο μικρό προαύλιο και το Α2 στο μεγάλο. Οι ονομαστικές καταστάσεις των τμημάτων θα είναι αναρτημένες στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.
  • Οι τάξεις Β,Γ,Δ,Ε και ΣΤ θα προσέλθουν στο σχολείο στις 14/9/2020 και ώρα 8.15 π.μ. Θα περάσουν κατευθείαν στις τάξεις τους όπου θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί, θα τους δοθούν οδηγίες και θα δεχθούν την ευλογία του ιερέα , ο οποίος θα περάσει από κάθε αίθουσα.
  • Οι μαθητές οφείλουν να έχουν μαζί τους τη σχολική τους τσάντα προκειμένου να βάλουν τα βιβλία τους. Καλό θα είναι να έχουν και ένα σημειωματάριο.
  • Θα γίνει Διανομή των ατομικών δοχείων νερού / Øκαι Διανομή μάσκας ανά μαθητή
  • Οι γονείς των παιδιών ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ να εισέλθουν στο διδακτήριο και θα παραλάβουν τα παιδιά τους στις 11:00 π. μ. από την είσοδο.
  • Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, είναι απαραίτητο τα παιδιά να έχουν μαζί τους καθημερινά 3 υφασμάτινες μάσκες και 2 διαφορετικά σακουλάκια ( 1 για τις βρώμικες μάσκες και 1 για τις καθαρές). Οι μαθητές/τριες θα εκπαιδευτούν και στο χώρο του σχολείου για τη σωστή χρήση της.
  • Για οποιοδήποτε θέμα που θα χρειαστεί να είστε στο σχολείο αυτοπρόσωπα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να κλείσετε προηγουμένως ραντεβού τηλεφωνικά.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

           Η Διευθύνρια

Οι εκπαιδευτικοί του 20ου Δ. Σχ. Καλαμαριάς

 

 

Αγιασμός Σχολικό Έτος 2019-2020

Ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 09:00 π.μ.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση των γονέων για την λειτουργία του ολοήμερου προγράμματος του σχολείου μας.

Οι μαθητές θα παραλάβουν τα βιβλία τους και θα αποχωρήσουν στις 10:00 π.μ.

Σας ευχόμαστε μας καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.